Contacteer ons

Nieuws

Gezinsdrama : Politieagent brengt vrouw, zoon (9) en dochter (11) om, en schiet vervolgens zichzelf d00d

Gepubliceerd

op

Bij een gezinsdrama in Wijnegem zijn woensdagnacht minstens drie doden gevallen. Een Antwerpse politieagent bracht eerst thuis zijn twee kinderen om het leven en vermoordde daarna zijn vrouw in haar café. Vervolgens schoot hij zichzelf neer. De agent gebruikte daarbij wellicht zijn dienstwapen.

De feiten speelden zich iets na middernacht af in café ‘t Dorp aan de Merksemsebaan in Wijnegem, het supporterscafé van profwielrenner Tosh Van der Sande. Het café wordt uitgebaat door het koppel Dominique V. en haar echtgenoot Peter P., die ook agent is bij de Antwerpse politie. Ze waren in de loop van woensdag nog samen naar Overijse gegaan om daar te gaan supporteren op de Brabantse Pijl, maar kregen er ruzie.

Volgens onze informatie escaleerde die ruzie woensdagavond. Peter P. zou eerst naar huis gereden zijn en daar zijn twee kinderen, een zoontje van 9 en een dochter van 11, hebben gedood. Daarna zou hij terug zijn gekeerd naar het café, waar hij zijn vrouw Dominique ombracht. Vervolgens ondernam hij een wanhoopspoging. Aanvankelijk werd hij nog overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar is hij later overleden.

Dienstwapen

“Beide personen in het café vertoonden schotwonden”, meldt het parket van Antwerpen. “Kort nadien zijn de lichamen van de 9-jarige zoon en 11-jarige dochter van het koppel aangetroffen in de gezinswoning in Wijnegem. Zij werden om het leven gebracht. In de huidige stand van het onderzoek lijkt het waarschijnlijk dat de man eerst de kinderen thuis heeft doodgeschoten en nadien de vrouw heeft opgezocht op haar werkplaats.”

“De man was al lange tijd werkzaam voor de politie Antwerpen. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat hij vermoedelijk zijn dienstwapen gebruikt heeft om zijn gezinsleden het leven te ontnemen.”

“Verschrikkelijk drama”

De politie, het labo en de wetsdokter kwamen woensdagnacht ter plaatse voor onderzoek. De lokale recherche van de PZ Minos zal het onderzoek onder leiding van de onderzoeksrechter verder voeren.

Ook burgemeester Ivo Wynants werd op de hoogte gebracht. “Dit is een verschrikkelijk drama”, reageert hij.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Bron: Nieuwsblad.be

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Lifestyle

Waarom de nieuwe abortuswet in Alabama ronduit belachelijk is

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt het misschien al langs zien komen op Instagram, want velen protesteren via social media tegen de bizarre wet. Er is namelijk veel commotie ontstaan over de invoer van de strenge abortuswet in de Amerikaanse staat Alabama.

Geen uitzondering

In de wet staat dat nagenoeg alle abortussen verboden worden en dat er geen uitzondering wordt gemaakt voor vrouwen die zijn verkracht of het slachtoffer zijn van incest. Alleen wanneer de gezondheid van een vrouw ernstig in gevaar is, mag er abortus uitgevoerd worden.

Onbegrip

En dat kan en mag natuurlijk niet. Vrouwen moeten zelf die beslissing kunnen nemen, in plaats van dat de beslissing voor hen wordt genomen. De shockerende abortuswet kan daarom op veel onbegrip rekenen en we hopen met zijn allen dat hier alsnog iets aangedaan kan worden.

Zo werd in Iowa de abortuswet ook aangenomen, maar later door een rechter ongrondwettelijk verklaard. Laten we hopen dat nu precies hetzelfde zal gebeuren!

View this post on Instagram

Shameful. #AbortionIsAWomansRight rp @caradelevingne

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Bron:grazia.nl Beeld:iStock, Instagram

Lees verder

Nieuws

Au: Bridget Maasland maakt pijnlijke opmerking in ‘De zwakste schakel’

Gepubliceerd

op

Door

In kennisquiz De zwakste schakel worden kandidaten niet gespaard. Het programma staat juist bekend om het harde karakter. Maar gisteren maakte Bridget Maasland een wel heel pijnlijke opmerking.

Deelnemer Anita werkt al 31 jaar in een parfumeriezaak. Bridget vraagt Anita of haar pensioen inmiddels dan al nadert. “Nee, ik hoop nog wel wat jaren te blijven werken”, antwoordt Anita. “Ik ben 47.”

Nog wat jaartjes wachten
Dát had Bridget niet helemaal verwacht. “Serieus?! Ik had je wel iets ouder ingeschat”, reageert de presentatrice. Anita lijkt er niet zo mee te zitten dat ze wat ouder wordt ingeschat, maar Bridget dikt het nog even flink aan. “Ben je maar 3 jaar ouder dan ik? Nee, dan ga je inderdaad nog lang niet met pensioen.”

Heftig
De reacties op de opmerking van Bridget zijn wisselend. GTST-acteur Everon Hooi noemt het ‘heftig’, iemand anders vindt dat Anita er ‘nu eenmaal wat ouder uitziet’. Of horen dit soort opmerkingen nu eenmaal bij de toon van De zwakste schakel?

Bron: RTL, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuws

Zó ziet de ex-man van Meghan Markle eruit

Gepubliceerd

op

Door

Meghan Markle is inmiddels gelukkig getrouwd met prins Harry, met als kers op de taart de geboorte van hun zoontje Archie. Wist jij dat ze al eerder getrouwd is geweest? 

De voormalige actrice was een lange tijd samen met de Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson.

Ver weg
De twee scheidden in 2013 na een huwelijk van 2 jaar. Ze kennen elkaar sinds 2004 en in 2010 vroeg Trevor Meghan ten huwelijk. Ze trouwden in 2011 op het eiland Jamaica en vierden daar hun huwelijksfeest maar liefst 4 dagen lang, met ongeveer 100 genodigden. Volgens bronnen gingen ze uit elkaar omdat ze niet konden omgaan met de verre afstanden: ze woonden niet bij elkaar in de buurt. Dat kon ook niet, vanwege hun werk. Trevor woonde in het Amerikaanse Los Angeles en Meghan in het Canadese Toronto, wat 5 uur vliegen van elkaar vandaan is.

Op waarheid gebaseerd
Trevor zou nu bezig zijn met een speciale televisieserie, die gaat over een man die door zijn vrouw wordt verlaten voor een prins. Niet geheel toevallig, dit verhaal. Maar zij gingen al uit elkaar lang voordat Meghan Harry ontmoette. Ze hebben geen kinderen samen. Trevor is nu 42 jaar oud.

Bron: Twitter, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending