Contacteer ons

Nieuws

Zus vermoorde Julie van Espen (23) deelt emotioneel bericht

Gepubliceerd

op

Maandagmiddag werd bekend gemaakt dat het lichaam van de vermiste Julie van Espen uit Schilde (Antwerpen) gevonden was. Haar zus Elise deelt nu op Facebook een emotioneel bericht om iedereen te danken voor de steun en hulp.

De 23-jarige Julie werd als vermist opgegeven nadat ze zaterdagavond op de fiets vertrokken was naar een vriendin, maar haar eindbestemming nooit bereikte. Inmiddels is duidelijk dat het om een misdrijf gaat. Een 39-jarige verdachte uit Antwerpen is opgepakt.

Zoekactie
Familie, vrienden, vriendinnen en studiegenoten zochten de afgelopen dagen naar de vermiste Julie. Ze vreesden voor het ergste, maar gaven de moed niet op. Voor deze steun en hulp bedankt de zus van Julie iedereen nu, in een emotioneel bericht met een foto van haar overleden zusje.

Dankbetuiging
Elise schrijft: “Zoals velen misschien al hebben gehoord heeft het ergst mogelijke scenario zich afgespeeld. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor álle hulp, het was ongelofelijk hoeveel mensen zijn komen flyeren en berichten hebben gedeeld. Zonder jullie hulp hadden we nu waarschijnlijk nog steeds onzekerheid gehad.”

Steun en toeverlaat
De zus van Julie vervolgt dat ze ook heel dankbaar is voor de steun die zij en haar familie nu ontvangen. “Verder willen we jullie allemaal bedanken voor de steun die jullie geven. Ze was op de foute plaats op het foute moment. Als iedereen zelfs maar enkele van haar mooie eigenschappen zou overnemen, dan zou de wereld een véél mooiere plek worden.”

Bron: Lindanieuws, Libelle Facebook. Beeld: Facebook

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Lifestyle

Waarom de nieuwe abortuswet in Alabama ronduit belachelijk is

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt het misschien al langs zien komen op Instagram, want velen protesteren via social media tegen de bizarre wet. Er is namelijk veel commotie ontstaan over de invoer van de strenge abortuswet in de Amerikaanse staat Alabama.

Geen uitzondering

In de wet staat dat nagenoeg alle abortussen verboden worden en dat er geen uitzondering wordt gemaakt voor vrouwen die zijn verkracht of het slachtoffer zijn van incest. Alleen wanneer de gezondheid van een vrouw ernstig in gevaar is, mag er abortus uitgevoerd worden.

Onbegrip

En dat kan en mag natuurlijk niet. Vrouwen moeten zelf die beslissing kunnen nemen, in plaats van dat de beslissing voor hen wordt genomen. De shockerende abortuswet kan daarom op veel onbegrip rekenen en we hopen met zijn allen dat hier alsnog iets aangedaan kan worden.

Zo werd in Iowa de abortuswet ook aangenomen, maar later door een rechter ongrondwettelijk verklaard. Laten we hopen dat nu precies hetzelfde zal gebeuren!

View this post on Instagram

Shameful. #AbortionIsAWomansRight rp @caradelevingne

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Bron:grazia.nl Beeld:iStock, Instagram

Lees verder

Nieuws

Au: Bridget Maasland maakt pijnlijke opmerking in ‘De zwakste schakel’

Gepubliceerd

op

Door

In kennisquiz De zwakste schakel worden kandidaten niet gespaard. Het programma staat juist bekend om het harde karakter. Maar gisteren maakte Bridget Maasland een wel heel pijnlijke opmerking.

Deelnemer Anita werkt al 31 jaar in een parfumeriezaak. Bridget vraagt Anita of haar pensioen inmiddels dan al nadert. “Nee, ik hoop nog wel wat jaren te blijven werken”, antwoordt Anita. “Ik ben 47.”

Nog wat jaartjes wachten
Dát had Bridget niet helemaal verwacht. “Serieus?! Ik had je wel iets ouder ingeschat”, reageert de presentatrice. Anita lijkt er niet zo mee te zitten dat ze wat ouder wordt ingeschat, maar Bridget dikt het nog even flink aan. “Ben je maar 3 jaar ouder dan ik? Nee, dan ga je inderdaad nog lang niet met pensioen.”

Heftig
De reacties op de opmerking van Bridget zijn wisselend. GTST-acteur Everon Hooi noemt het ‘heftig’, iemand anders vindt dat Anita er ‘nu eenmaal wat ouder uitziet’. Of horen dit soort opmerkingen nu eenmaal bij de toon van De zwakste schakel?

Bron: RTL, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuws

Zó ziet de ex-man van Meghan Markle eruit

Gepubliceerd

op

Door

Meghan Markle is inmiddels gelukkig getrouwd met prins Harry, met als kers op de taart de geboorte van hun zoontje Archie. Wist jij dat ze al eerder getrouwd is geweest? 

De voormalige actrice was een lange tijd samen met de Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson.

Ver weg
De twee scheidden in 2013 na een huwelijk van 2 jaar. Ze kennen elkaar sinds 2004 en in 2010 vroeg Trevor Meghan ten huwelijk. Ze trouwden in 2011 op het eiland Jamaica en vierden daar hun huwelijksfeest maar liefst 4 dagen lang, met ongeveer 100 genodigden. Volgens bronnen gingen ze uit elkaar omdat ze niet konden omgaan met de verre afstanden: ze woonden niet bij elkaar in de buurt. Dat kon ook niet, vanwege hun werk. Trevor woonde in het Amerikaanse Los Angeles en Meghan in het Canadese Toronto, wat 5 uur vliegen van elkaar vandaan is.

Op waarheid gebaseerd
Trevor zou nu bezig zijn met een speciale televisieserie, die gaat over een man die door zijn vrouw wordt verlaten voor een prins. Niet geheel toevallig, dit verhaal. Maar zij gingen al uit elkaar lang voordat Meghan Harry ontmoette. Ze hebben geen kinderen samen. Trevor is nu 42 jaar oud.

Bron: Twitter, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending