Contacteer ons

Nieuws

Joran van der Sloot doet verdachte uitspraak over verdwijning Natalee Holloway

Gepubliceerd

op

Twaalf jaar geleden verdween de 18-jarige Natalee Holloway tijdens haar trip naar Aruba. Nooit is er iemand aangeklaagd voor haar verdwijning, maar Joran van de Sloot is al die tijd de hoofdverdachte geweest en doet nu een brute en geheimzinnige uitspraak.

Verdacht

E! News plaatst op Instagram een foto van Natalee met een uitspraak van Joran die een hoop mensen nieuwsgierig maakt. “Ik wil duidelijk zijn. Mijn vader is nu dood. Ik heb niets te verbergen. Ik wil Natalee’s familie helpen, maar voor een prijs. Voor een kwart miljoen dollar… wil ik vertellen wat er is gebeurd met Natalee.”

Boekje open

In de talkshow van Dr. Phil vertelde de ex-vriendin: “Joran had Natalie ontmoet toen ze dronken aan de bar zat en nam haar vervolgens mee naar het strand om samen een leuke tijd te hebben.” Daar begon Natalee over te geven en te schuimbekken vanwege het gebruik van GHB en stikte ze in haar eigen kots. “Vervolgens heeft Joran zijn vader gebeld en die heeft hem geholpen om het lichaam te begraven.”

Bron: E! News, Grazia Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Bewezen: dit is waarom je nooit iets wint met een grijpmachine

Gepubliceerd

op

Door

Het is de grootste frustratie van iedere kermisliefhebber: je gooit geld in een grijpmachine met te gekke prijzen, maar je wint nóóit wat. Hoe kan dit? Vox.com zocht het voor ons uit. Finally!

Geluk

Vox onderzocht enkele grijpmachines en kwam tot een grote teleurstelling. In de handleidingen van de machines staat informatie over hoe je de kracht van de klauw kan instellen.

En dat is niet het enige, de beheerders kunnen zelfs de winstmarge instellen. De machine berekent dus gewoon hoe vaak de klauw ‘beet’ mag hebben.

Kans

Het zit zo: als een grijpbeurt 50 cent kost en de prijs een waarde heeft van 7 euro, dan zal de klauw één keer op de twintig beurten beetgrijpen om een winstmarge van 50% over te houden. En dan nog is het maar de vraag of de machine zich wel netjes aan de ingestelde afspraken houdt…

Die ene keer dat jouw liefde die schattige teddybeer voor jou won, lag dus niet aan zijn of haar grijpmachine-talent, maar had je lief gewoon geluk. Weer een droom kapot…

Bron: HLN, Grazia Beeld: Ted 2

Lees verder

Gezondheid

Val je altijd in slaap voor de tv? Dit zegt het over je gezondheid

Gepubliceerd

op

Door

Na een lange werkdag is het maar wat fijn om op de bank neer te ploffen en tegen je partner aan te kruipen. Filmpje of serie aan en de avond is compleet. Maar soms lig je zo lekker dat je per ongeluk wegdommelt en hele stukken van de film mist. Je bent lang niet de enige die het overkomt, dus het lijkt doodnormaal en onschuldig. Toch blijkt nu uit onderzoek dat het ook op gezondheidsproblemen kan duiden – bij mannen dan.

Onderzoek

Voor het onderzoek – gepresenteerd tijdens het European Society for Cardiology Congress in Rome – werden de bloeddruk en bedtijden van 2.400 Japanners onder de loep genomen. Hieruit bleek dat mannen die ’s avonds al vroeg moe waren en in slaap vielen voor de televisie, vaak een (te) hoge bloeddruk hebben.

Eerder naar bed

Mannen met een te hoge bloeddruk gingen gemiddeld achttien minuten vroeger naar bed dan mannen met een gezonde bloeddruk. Daarbij was de nachtrust van mannen met een hogere bloeddruk van een slechtere kwaliteit. Bij vrouwen werden deze effecten niet gevonden.

Dit betekent niet automatisch dat jouw crashende vriend een hoge bloeddruk heeft en zich in de gevarenzone bevindt, maar een health check kan nooit kwaad. Better safe than sorry!

Bron: Marie Claire, Grazia Beeld: Los Abrazos Rotos

Lees verder

Gezondheid

Een wijntje net voor bedtijd is goed voor je

Gepubliceerd

op

Door

Een paar keer per week een wijntje drinken net voor bedtijd? Het klinkt heel ongezond en je denkt waarschijnlijk dat de kilo’s eraan vliegen, maar niets is minder waar. Wetenschappers hebben namelijk iets fijns ontdekt: je valt juist af door een paar glaasjes te drinken vóór het slapengaan. Huh?

Onderzoek

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, dus laten we kort alle feiten op een rijtje zetten. Uit onderzoek van Washington State University en Harvard is gebleken dat er in wijn een stofje zit dat resveratrol heet.

Voor degenen die het gemist hebben: het weerhoudt vetcellen ervan meer vet te produceren, waardoor je geen vet opslaat en afslankt. Uit onderzoek blijkt dat wijn wel genoeg calorieën bevat om je een vol gevoel te geven, maar niet zo veel dat je aankomt. En door het volle gevoel ben je minder snel geneigd om een late night snack te pakken.

Bevestigd

Het goede nieuws wordt nog eens bevestigd door een studie van de Universiteit van Denemarken. Hieruit bleek dat mensen die elke avond een glas wijn dronken een slankere taille hadden dan hun sobere tegenhangers. Fijn, maar elke avond alcohol drinken? Gezond is anders…

Bron: Marie Claire Beeld: Scandal 

Lees verder

Trending