Contacteer ons

Lifestyle

Deze Lamborghini doet Enzo Knol zichzelf cadeau

Gepubliceerd

op

Het loont nog altijd om een YouTuber te zijn, zo bewijst Enzo Knol deze week. De vlogger heeft na een jaartje sparen dan toch de auto gekocht waarvan hij eerder al had aangegeven dat hij hem graag wilde hebben. Knol heeft de knoop doorgehakt en een Lamborghini Urus, een van de duurste SUV’s van Nederland, op de kop getikt.

Verjaardagscadeau van zo’n 300.000 euro

Dat een “kale” Lamborghini Urus al een behoorlijk prijskaartje heeft, dat weten we. Van de exemplaren die momenteel in Nederland rijden, zijn er slechts enkelen die minder dan 300.000 euro hebben gekost.

Bron:jws Beeld:youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Gezondheid

Lieve mensen zijn minder goed met geld en dit is de reden

Gepubliceerd

op

Door

Zachtaardige mensen kunnen minder goed met geld omgaan dan mensen met een wat harder, zakelijk karakter. Dit blijkt uit recent onderzoek van de Columbia Business School.

Het uitgebreide onderzoek werd onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Grootschalig onderzoek
Uit het onderzoek komt naar voren dat mensen met een lief karakter hun financiën minder goed onder controle hebben. Om dit te onderzoeken werden de geldzaken van meer dan 2 miljoen Amerikanen en Britten onder de loep genomen. Dit door middel van online panels, maar ook een grootschalige enquête en gegevens van banken.

Minder goed met geld
Hoofdonderzoeker Sandra Matz vertelt: “Eerder onderzoek suggereerde al dat lieve mensen vaak een lager inkomen hebben. Daarom waren we benieuwd of een aangename en warme persoonlijkheid ook invloed heeft op andere financiële aspecten en waarom.”

Geldzorgen
En wat bleek? Mensen die aangaven veel om anderen te geven en zichzelf vaak weg te cijferen, hadden dikwijls geldproblemen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat mensen die zichzelf als ‘zachtaardig en lief’ bestempelden vaker kampten met schulden, geldzorgen en zelfs wanbetalers waren.

Aan jezelf denken
Toch hoef je niet direct te vrezen voor een lege bankrekening wanneer je beschikt over een lief karakter. Wat meer aan jezelf denken, lijkt de beste manier te zijn om grip op je geldzaken te houden. “Aangezien je moeilijk tegen mensen kunt zeggen dat ze minder lief moeten zijn, is het daarom interessanter om deze mensen aan te moedigen om hun financiën op orde te krijgen zodat ze beter voor hun geliefden kunnen zorgen. Zij zijn namelijk eerder geneigd om anderen te helpen en dan pas zichzelf”, aldus Sandra.

Bron:libelle.nl Beeld:Istock

Lees verder

Lifestyle

Man valt kat aan uit bescherming voor zijn hond, wat zou jij doen?

Gepubliceerd

op

Door

Soms vragen wij ons echt af wat er in het hoofd van bepaalde mensen om gaat. Wat vinden jullie bijvoorbeeld er van dat iemand je kat een paar keer een trap probeert uit te delen? Misschien was het wat handiger geweest als hij gewoon zijn hondje opgepakt had en door was gelopen in plaats van de kat meerdere malen proberen te trappen.

Alsof het niet erg genoeg was besluit de man ook nog een voorwerp naar het dier te gooien, terwijl die allang weg was… Ach soms heb je zulke types los lopen he..

 

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Lifestyle

Nieuwe rage, BIPS SLAPPEN

Gepubliceerd

op

Door

Wij Nederlanders worden dagelijks bedolven onder filmpjes uit Rusland. Vaak zijn dit of dronken Russen of Russen die de gekste kwalen uit halen. Nu weten we het bijna zeker; Rusland is the place to be.. Vooral als je ziet wat voor contests er worden georganiseerd.

Want zo’n contest wil je natuurlijk met je eigen ogen bijwonen. Lekker tegen die bips slappen. Zou jij ook mee doen? Bekijk de beelden hieronder:

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Trending