Contacteer ons

Lifestyle

Dit vakantiepark in Nederland is het meest vieze blijkt uit onderzoek

Gepubliceerd

op

De Groene Heuvels is een Nederlands recreatiegebied, gelegen in Ewijk (gemeente Beuningen (Gelderland)) ongeveer tien kilometer ten westen van Nijmegen. Naast een recreatieplas van 35 hectare bevindt er zich ook een vakantiepark (Hogenboom) bestaand uit een bungalowpark en een camping. De vrijstaande bungalows zijn een prima uitvalsbasis voor de veelzijdige vakantie. Er is voldoende keuze tussen de verschillende bungalows. Wat dacht u bijvoorbeeld van kindvriendelijke bungalows, bungalows met sauna en zonnebank en luxe ingerichte bungalows met WiFi! Maarrr.. het is ook het meest smerige vakantiepark in Nederland!

Het meest smerige vakantiepark in Nederland!

Maar vergeet niet: Poepbacteriën, insecten, haren, schimmel en druipsporen. Het zijn de viezigheden die de Consumentenbond in maar liefst de helft van de bezochte vakantiehuisjes in Nederland heeft aangetroffen. Vakantiepark De Groene Heuvels kwam als een van de smerigste uit het onderzoek. Boek nu!!!

Bron:jws Beeld:youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Gezondheid

Lieve mensen zijn minder goed met geld en dit is de reden

Gepubliceerd

op

Door

Zachtaardige mensen kunnen minder goed met geld omgaan dan mensen met een wat harder, zakelijk karakter. Dit blijkt uit recent onderzoek van de Columbia Business School.

Het uitgebreide onderzoek werd onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Grootschalig onderzoek
Uit het onderzoek komt naar voren dat mensen met een lief karakter hun financiën minder goed onder controle hebben. Om dit te onderzoeken werden de geldzaken van meer dan 2 miljoen Amerikanen en Britten onder de loep genomen. Dit door middel van online panels, maar ook een grootschalige enquête en gegevens van banken.

Minder goed met geld
Hoofdonderzoeker Sandra Matz vertelt: “Eerder onderzoek suggereerde al dat lieve mensen vaak een lager inkomen hebben. Daarom waren we benieuwd of een aangename en warme persoonlijkheid ook invloed heeft op andere financiële aspecten en waarom.”

Geldzorgen
En wat bleek? Mensen die aangaven veel om anderen te geven en zichzelf vaak weg te cijferen, hadden dikwijls geldproblemen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat mensen die zichzelf als ‘zachtaardig en lief’ bestempelden vaker kampten met schulden, geldzorgen en zelfs wanbetalers waren.

Aan jezelf denken
Toch hoef je niet direct te vrezen voor een lege bankrekening wanneer je beschikt over een lief karakter. Wat meer aan jezelf denken, lijkt de beste manier te zijn om grip op je geldzaken te houden. “Aangezien je moeilijk tegen mensen kunt zeggen dat ze minder lief moeten zijn, is het daarom interessanter om deze mensen aan te moedigen om hun financiën op orde te krijgen zodat ze beter voor hun geliefden kunnen zorgen. Zij zijn namelijk eerder geneigd om anderen te helpen en dan pas zichzelf”, aldus Sandra.

Bron:libelle.nl Beeld:Istock

Lees verder

Lifestyle

Man valt kat aan uit bescherming voor zijn hond, wat zou jij doen?

Gepubliceerd

op

Door

Soms vragen wij ons echt af wat er in het hoofd van bepaalde mensen om gaat. Wat vinden jullie bijvoorbeeld er van dat iemand je kat een paar keer een trap probeert uit te delen? Misschien was het wat handiger geweest als hij gewoon zijn hondje opgepakt had en door was gelopen in plaats van de kat meerdere malen proberen te trappen.

Alsof het niet erg genoeg was besluit de man ook nog een voorwerp naar het dier te gooien, terwijl die allang weg was… Ach soms heb je zulke types los lopen he..

 

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Lifestyle

Nieuwe rage, BIPS SLAPPEN

Gepubliceerd

op

Door

Wij Nederlanders worden dagelijks bedolven onder filmpjes uit Rusland. Vaak zijn dit of dronken Russen of Russen die de gekste kwalen uit halen. Nu weten we het bijna zeker; Rusland is the place to be.. Vooral als je ziet wat voor contests er worden georganiseerd.

Want zo’n contest wil je natuurlijk met je eigen ogen bijwonen. Lekker tegen die bips slappen. Zou jij ook mee doen? Bekijk de beelden hieronder:

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Trending