Contacteer ons

Lifestyle

Kritiek op Shanice van de Sanden om uiterlijk

Gepubliceerd

op

Voetbalster Shanice van de Sanden is een belangrijke speler tijdens het WK vrouwenvoetbal. De aanvoerster wordt geroemd om haar snelheid, al gaat het gesprek momenteel voornamelijk over haar opvallende nieuwe coupe.

Shanice van de Sanden begon haar carriere bij VVIJ uit IJsselstein. In 2009 startte ze met het Nederlandse vrouwenvoetbal, waar ze hoge ogen én veel doelpunten scoort.

Pantercoupe
Terwijl het gesprek eigenlijk over de indrukwekkende voetbalkunsten van Shanice zou moeten gaan, gaat het internet los over haar opvallende ‘pantercoupe’. Veel mensen schrijven dat het aandachttrekkerij is. Shanice vertelt aan het AD: “Ik heb vooral heel veel positieve reacties gehad, maar er zijn ook mensen die zeggen ‘Kijk dat nou. Doet ze zeker om aandacht te krijgen’.”

Gewoon mooi
Maar dit is helemaal niet het geval, verklaart de voetbalster. “Nee joh. Ik dacht gewoon: het WK begint dus ik doe iets speciaals. Dit vind ik gewoon mooi. Dit is wie ik ben. Ik houd van aparte dingen. Ik heb roze haar gehad. Paars, blond en nu dit.”

Make-up
De voetbalster vertelt dat ze sowieso veel aandacht krijgt, aangezien ze de enige speler is die veel make-up draagt en zulke opvallende kapsels heeft: “Ik val sowieso wel op. Ik vind het helemaal niet erg als ik aandacht krijg. Ik kan daar wel van genieten en haal er juist extra energie uit. Dat had ik eerder nooit gehad, maar ik ben blij toe dat ik niet verkramp”, vertelt Shanice.

Bron:jws Beeld:instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Gezondheid

Lieve mensen zijn minder goed met geld en dit is de reden

Gepubliceerd

op

Door

Zachtaardige mensen kunnen minder goed met geld omgaan dan mensen met een wat harder, zakelijk karakter. Dit blijkt uit recent onderzoek van de Columbia Business School.

Het uitgebreide onderzoek werd onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Grootschalig onderzoek
Uit het onderzoek komt naar voren dat mensen met een lief karakter hun financiën minder goed onder controle hebben. Om dit te onderzoeken werden de geldzaken van meer dan 2 miljoen Amerikanen en Britten onder de loep genomen. Dit door middel van online panels, maar ook een grootschalige enquête en gegevens van banken.

Minder goed met geld
Hoofdonderzoeker Sandra Matz vertelt: “Eerder onderzoek suggereerde al dat lieve mensen vaak een lager inkomen hebben. Daarom waren we benieuwd of een aangename en warme persoonlijkheid ook invloed heeft op andere financiële aspecten en waarom.”

Geldzorgen
En wat bleek? Mensen die aangaven veel om anderen te geven en zichzelf vaak weg te cijferen, hadden dikwijls geldproblemen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat mensen die zichzelf als ‘zachtaardig en lief’ bestempelden vaker kampten met schulden, geldzorgen en zelfs wanbetalers waren.

Aan jezelf denken
Toch hoef je niet direct te vrezen voor een lege bankrekening wanneer je beschikt over een lief karakter. Wat meer aan jezelf denken, lijkt de beste manier te zijn om grip op je geldzaken te houden. “Aangezien je moeilijk tegen mensen kunt zeggen dat ze minder lief moeten zijn, is het daarom interessanter om deze mensen aan te moedigen om hun financiën op orde te krijgen zodat ze beter voor hun geliefden kunnen zorgen. Zij zijn namelijk eerder geneigd om anderen te helpen en dan pas zichzelf”, aldus Sandra.

Bron:libelle.nl Beeld:Istock

Lees verder

Lifestyle

Man valt kat aan uit bescherming voor zijn hond, wat zou jij doen?

Gepubliceerd

op

Door

Soms vragen wij ons echt af wat er in het hoofd van bepaalde mensen om gaat. Wat vinden jullie bijvoorbeeld er van dat iemand je kat een paar keer een trap probeert uit te delen? Misschien was het wat handiger geweest als hij gewoon zijn hondje opgepakt had en door was gelopen in plaats van de kat meerdere malen proberen te trappen.

Alsof het niet erg genoeg was besluit de man ook nog een voorwerp naar het dier te gooien, terwijl die allang weg was… Ach soms heb je zulke types los lopen he..

 

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Lifestyle

Nieuwe rage, BIPS SLAPPEN

Gepubliceerd

op

Door

Wij Nederlanders worden dagelijks bedolven onder filmpjes uit Rusland. Vaak zijn dit of dronken Russen of Russen die de gekste kwalen uit halen. Nu weten we het bijna zeker; Rusland is the place to be.. Vooral als je ziet wat voor contests er worden georganiseerd.

Want zo’n contest wil je natuurlijk met je eigen ogen bijwonen. Lekker tegen die bips slappen. Zou jij ook mee doen? Bekijk de beelden hieronder:

Bron:stumpertjes.nl Beeld:stumpertjes

Lees verder

Trending